top of page

Etablering af virksomhed

Ved opstart af en ny virksomhed er der nogle aspekter, hvor vi som revisorer kan være behjælpelige og sikre et godt økonomisk grundlag før, under og efter etableringen.

Ved den bedst mulige forberedelse, øges chancerne betragteligt, for at opnå succes som selvstændig. 

 

Virksomhedsform 

Starter du som enkeltmandsvirksomhed eller har du en eller flere partnere med, og er det et

helt- eller et delvist ejet selskab? 

Plussiden ved etablering af en enkeltmandsvirksomhed. er, at du kan modregne et eventuelt underskud i din personlige skat. Det er også lettere at have et personselskab fremfor andre typer af selskaber. Men det betyder også, at man kun hæfter for det man selv har skudt i selskabet, da man ikke har været afhængige af økonomisk støtte fra andre. 

Hvordan skal din virksomhed finansieres? 

Hvor meget kapital kan du skyde i virksomheden? Ofte kan opstarstfasen være lang og der kan gå tid før man opnår profit. Det er noget man skal være indstillet på som selvstændig.

 

Der findes  flere muligheder for at kunne få tilføjet kapital til sin nystartede virksomhed. Det kan f.eks. være et lån i banken, egenkapital, crowdfunding, fonde eller at man benytter sit netværk.

 

For at kunne opnå et lån, skal en klar plan for virksomheden kunne dokumenteres og fremlægges. Her skal udlåner kunne overbevises om, at ens forretningside rent faktisk kan være investeringen værd. Disse dokumenter vil en revisor kunne hjælpe med at udarbejde.

 

Skal vi hjælpe dig?

Hos Boreco tilbyder vi revision og økonomisk rådgivning hvis du har planer om at opstarte en virksomhed.

 

Boreco Revision kan støtte dig hele vejen i opstartsfasen og vi tilbyder rådgivning og vejledning i forhold til skat, løn og regnskab. Kontakt os i dag så vi kan tage en snak og vende dine muligheder, hvis du går med tanken om at opstarte en ny virksomhed.     

Værdifuld rådgivning

Vi tilbyder rådgivning af højt fagligt niveau. Om det så er før, under eller efter virksomhedsetableringen, så gør Boreco meget for at afdække vores kunders behov. På den måde kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken virksomhedsform der passer til din forretning.

Vi besvarer dine spørgsmål

Vi kan hjælpe dig med at besvare de spørgsmål der er forbundet med en virksomhedsdannelse. Vores dygtige rådgivere har megen erfaring indenfor virksomhedsetablering, og kan finde de optimale løsninger for dig - ud fra din situation - i forbindelse med køb og salg af virksomhed.

bottom of page