top of page

Generationsskifte

Hos Boreco handler generationsskiftet om dig.

Ved et generationsskifte i en virksomhed, kan man vælge to løsninger: almindelig overdragelse eller en overdragelse med skattemæssig succession.

Ved en almindelig overdragelse af en virksomhed, vil den nye ejer som udgangspunkt blive beskattet på tidspunktet for overdragelsen af virksomheden.

 

Ved overdragelse af en virksomhed med skattemæssig succession, er det muligt at udskyde beskatningen. Det vil så blive virksomhedens nye jer som fremover vil kunne blive  beskattet.

Persongrupper som børn, børnebørn, søskende, søskendes børn eller søskendes børnebørn vil kunne indgå i et generationsskifte med succion.

Vores revisor kan hjælpe med skatteberegninger og få fastlagt et budget, der sikrer en sund økonomisk plan ved et generationsskifte.

Kontakt os i dag hvis du ønkser vores hjælp og rådgivning.

Vi har gennem mange års erfaring dannet forståelse af, at mange virksomhedsejeres største drøm er at kunne videregive deres virksomhed til næste generation. Vi har fokus på dig, så du bliver bevidst om de faktorer der ligger til grund for et generationsskifte. Hos Boreco tilbyder vi rådgivning i øjenhøjde, så din virksomhed opnår de bedste forudsætninger for at finde løsningen samt prisen der passer dig.

bottom of page