top of page

Virksomheder kan betale coronalån tilbage næste år

Under pandemien oplevede mange danske virksomheder nedgang i omsætningen, og blev sat under et hårdt likviditetspres. For at understøtte et hårdt ramt dansk erhvervsliv tilbød staten de såkaldte ”coronalån” til virksomhederne. En af statens muligheder var momslån, hvor virksomheder kunne tilbagesøge allerede betalt moms og få det udbetalt som et lån.

Virksomheder kan betale coronalån tilbage næste år

Tilbagebetalingsfristen for momslånet var tidligere sat til d. 1. november 2021 og d. 1. februar 2022. I stedet får virksomhederne - der har taget lånet - nu mulighed for at udskyde tilbagebetalingen imens de får gang i omsætningen igen. Den nye frist er i stedet at finde d. 1. april 2022.


Hos Boreco er vi specialister i at rådgive virksomheder, så deadlines overholdes. Kontakt vores statsautoriserede revisorer og få sparring, der hjælper dig med at forstå de gældende regler.


Udover den udskudte betalingsfrist, er det blevet muligt at oprette en betalingsordning hos Skatteforvaltningen og afdrage i op til 24 måneder mod en rente på 0,7% pr. måned. Vi vurderer, at man bør være opmærksom på renten, der tillægges og overveje om denne kan finansieres billigere på anden vis. Yderligere er det særligt vigtigt, at virksomheder der har et momslån, indberetter Moms, A-skat, AM-bidrag og lønsumsafgift rettidigt, da man ellers risikerer at lånet skal tilbagebetales indenfor 14 dage.


Ring til os på: 70 20 07 68

Eller send os en mail: info@boreco.dk

bottom of page