top of page

Revision i øjenhøjde

Med Boreco har du garanti for, at alle love og regler er overholt, når vi laver revision i øjenhøjde. Vores statsautoriserede revisorer tager hånd om dit regnskab og er altid tilgængelig som din betroede rådgiver og samarbejdspartner.

Vores revisorer har alle mange års erfaring med at lave revision for virksomheder i alle størrelser. En grundig og veludført revision vil kunne støtte din virksomheds økonomi og sikre at alle betalinger, udbetalinger, skat, moms og køb vil blive håndteret korrekt og spare din virksomhed penge på længere sigt.

Kontakt os i dag hvis du ønsker at drøfte dine muligheder, for at få håndteret din revision hos Boreco.

Din betroede rådgiver

Hos Boreco er revision meget mere end en blåstempling af regnskabet. Vi er vores kunders tætte og betroede rådgiver, og i løbet af året er vi i løbende dialog om strategi, mål, risici og muligheder for forbedringer. Vi sætter en ære i at kunne rådgive og formidle svært tilgængeligt stof på en forståelig måde, der er i øjenhøjde med kundernes forretninger.

Forebyggelse fremfor brændslukning

Gennem den tætte relation til kunderne og det store kendskab til deres forretninger, kan vi ofte identificere mulige problemstillinger – inden de bliver til egentlige problemer.

bottom of page