Generationsskifte

Hos Boreco handler generationsskiftet om dig

​Ved et generationsskifte i en virksomhed, kan man vælge to løsninger: almindelig overdragelse eller en overdragelse med skattemæssig succession.

 

Almindelig overdragelse

Ved en almindelig overdragelse af en virksomhed, vil den nye ejer som udgangspunkt blive beskattet på tidspunktet for overdragelsen af virksomheden.

Erfaring med Generationsskifte

Vi har gennem mange års erfaring dannet forståelse af, at mange virksomhedsejeres største drøm er at kunne videregive deres virksomhed til næste generation. Vi har fokus på dig, så du bliver bevidst om de faktorer der ligger til grund for et generationsskifte.

Hos Boreco tilbyder vi rådgivning i øjenhøjde, så din virksomhed opnår de bedste forudsætninger for at finde løsningen samt prisen der passer dig.

Skal vi hjælpe dig?

Boreco kan støtte dig hele vejen gennem generationskiftet, og vi tilbyder rådgivning og vejledning i forhold til skat, overdragelse og regnskab. Kontakt os i dag, så vi kan tage en snak og vende dine muligheder, hvis du går med tanken om et generationsskifte. Kontakt os

Overdragelse med skattemæssig succession

Ved overdragelse af en virksomhed med skattemæssig succession, er det muligt at udskyde beskatningen. Det vil så blive virksomhedens nye ejer som fremover vil kunne blive  beskattet.

Persongrupper som børn, børnebørn, søskende, søskendes børn eller søskendes børnebørn vil kunne indgå i et generationsskifte med succion.

Vores revisor kan hjælpe med skatteberegninger og få fastlagt et budget, der sikrer en sund økonomisk plan ved et generationsskifte.

Kontakt os i dag hvis du ønsker vores hjælp og rådgivning.

Værdifuld rådgivning

Vi tilbyder rådgivning på et højt fagligt niveau. Om det er før, under eller efter et generationsskifte, så gør vi hos Boreco meget for at afdække vores kunders behov. På den måde kan vi hjælpe dig med at afgøre, hvilken overdragelsesmetode der passer til din virksomhed.

Vi besvarer dine spørgsmål

Vi kan hjælpe dig med at besvare de spørgsmål, der er forbundet med et generationsskifte. Vores dygtige rådgivere har megen erfaring inden for generationsskifte i familievirksomheder og kan finde den optimale løsning for dig.