Om Boreco

Hvem er vi?

Boreco bistår selvstændige erhvervsdrivende og selskaber med faglige kompetencer inden for bogføring og revision, samt personligt engagement. Med Boreco som partner kan du fokusere på at styrke og udvikle din virksomhed, så fokuserer vi på den regnskabsmæssige del af din virksomhed.

Vision

Med speciale inden for revision, regnskabsstyring og skatterådgivning er det vores primære opgave, at håndtere den regnskabsmæssige del af din virksomhed. Med vores bogføring og revision kan du fokusere på at udføre og udvikle din virksomheds kernekompetencer og dermed sikre en profitabel forretning.

Værdier

Grundstenene for vores eksistens og forretningsgrundlag og dermed vores grundlæggende værdier hos Boreco er:

Vi har altid

Kundens behov i fokus

Med vores tilgang til rådgivning har vi altid kunden i fokus, og med kontorer på Sjælland, er vi altid inden for rækkevidde. Vi sætter pris på den personlige kontakt og at kunne forstå vores kunders ønsker og udfordringer.

 

Vi tilbyder

Fleksibilitet og Tilgængelighed

Fleksibilitet og tilgængelighed er en vigtig egenskab for vores forretning og noget vi lægger stor vægt på hos vores medarbejdere. Det er med til at sikre, at vores rådgivning tager udgangspunkt i kundens behov i forhold til tidsplan, lokalitet, deadlines, mm.

Vi værner om

Effektivitet

Hos Boreco værdsætter vi effektivitet, hvilket er et resultat af både tid og kvalitet. Vi bestræber os på at færdiggøre opgaver hurtigst muligt, uden det er på bekostning af kvaliteten. Som kunde hos Boreco, kan du derfor altid regne med, at dine regnskaber er gennemarbejdet og af høj kvalitet, samt færdiggjort inden for en rimelig tid – altid inden deadline.

Vi besvarer dine spørgsmål

Vi kan hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål. Vores dygtige rådgivere har megen erfaring og kan finde de optimale løsninger for dig – ud fra din situation.