Virksomhedsomdannelse

Boreco har mange års erfaring når det kommer til virksomhedsomdannelse. Vi har i den forbindelse hjulpet mange af vores kunder, med at omdanne deres virksomhed til den konstellation, som giver mest mulig mening for dem. Både hvad angår personligt og økonomisk.

​Ved en omdannelse vil et nyt CVR nummer blive udstedt og du vil ikke længere eje virksomheden, men kan derimod have aktiver i det selskab som er ejer. Der skal desuden laves en godkendelse af aftalen, med dem som kan være involveret i virksomheden, som banker, leverandører, samarbejdspartnere mm.

Du kan undgå beskatning hvis en personligt ejet virksomhed kan omdannes til et anparts- eller aktieselskab. Det er vigtigt at være opmærksom på de gældende skatteregler, så en omstrukturering af din virksomhed kan foregå skattefrit.

Skal vi hjælpe dig?

Boreco kan støtte dig hele vejen i omdannelsesprocessen, og vi tilbyder rådgivning og vejledning i forhold til beskatning, struktur og ejerforhold. Kontakt os i dag, så vi kan tage en snak og vende dine muligheder, hvis du går med tanken om at omdanne din virksomhed. Kontakt os

​Hos Boreco kan vi hjælpe dig med at forstå reglerne ved virksomhedsomdannelse og hvilke økonomiske fordele der kan opnås. Der er en lang række betingelser, som gør sig gældende, hvis man ønske en skattefri virksomhedsomdannelse.

Har du spørgsmål, så kontakt en af vores revisorer. Vi tilbyder rådgivning og svarer på de spørgsmål du måtte have.

Værdifuld rådgivning

Vi tilbyder rådgivning på et højt fagligt niveau. Om det er før, under eller efter virksomhedsomdannelsen, så gør vi hos Boreco meget for at afdække vores kunders behov. På den måde kan vi hjælpe dig med at afgøre, hvilken virksomhedsform der passer til din forretning, set hvilke forhold som du skal være opmærksom på ved en omdannelse.

Vi besvarer dine spørgsmål

Vi kan hjælpe dig med at besvare de spørgsmål, der er forbundet med en virksomhedsomdannelse. Vores dygtige rådgivere har megen erfaring inden for virksomhedsomdannelse og kan finde den optimale løsning for dig.