Køb og salg af virksomhed

Vores revisorer hos Boreco har stor erfaring med at hjælpe kunder med både køb og salg af virksomheder, og vi kan rådgive dig i alle faser.

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed godt gennem processen og sikrer det bedste udgangspunkt for alle parter.

​Der er mange aspekter, der kræver fokus ved køb/salg af en virksomhed. Dette gælder både ​personlige, juridiske og økonomiske aspekter.

Salg

Hvis man vil sælge sin virksomhed, kan timing, kulturen i virksomheden eller et salg til udlandet alle være ting som bør tages med i sine overvejelser. For slet ikke at nævne de økonomiske forhold. Vi inddrager din indtjening og egenkapital i vores analyser, så vi på den måde kan skabe det bedste grundlag før et potentielt salg.

Med vores lange erfaring med salg af virksomheder, kan vi hjælpe dig godt igennem salget og sikre dig det bedste udbytte.

​Du kan altid kontakte en af vores revisorer, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til salg af din virksomhed. Så kan vi tage os af alle de økonomiske forhold, imens du koncentrerer dig om driften af din virksomhed.

Vi besvarer dine spørgsmål

Vi kan hjælpe dig med at besvare de spørgsmål, der er forbundet med køb og salg af en virksomhed. Vores dygtige rådgivere har megen erfaring inden for køb og salg af virksomheder og kan finde de mest optimale løsninger for dig.

Køb

Hvis du går med tanker om at købe en virksomhed, kan du med fordel tage os med på råd, da vi kan vurdere virksomhedens økonomi og analysere os frem til, om et køb vil være fornuftigt. Desuden kan vi finde de bedste finansieringsmuligheder til et køb, og hjælpe med at få etableret en fornuftig virksomhedsstruktur. ​Hvis det er en virksomhed der også kræver flere ansatte end dig selv, kan vi også hjælpe med løn, lønsumsafgift, samt moms og skat.

Vi kan hjælpe med at definére virksomhedens forretningsmodel, de nuværende og fremtidige markedsomstændigheder, virksomhedens team og dets behov for medarbejdere. For at undgå et fremtidigt tab, kan vi ligeledes analysere virksomhedens økonomiske tilstand.​

Kontakt en af vores revisorer, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp og faglige rådgivning i forbindelse med salg eller køb af en virksomhed.

Værdifuld rådgivning

Vi tilbyder rådgivning på et højt fagligt niveau. Om det er før, under eller efter køb/salg af dit selskab, så gør vi hos Boreco meget for at afdække vores kunders behov. På den måde kan vi hjælpe dig med at afgøre, hvilken faktorer du skal være opmærksom på, for at mest muligt ud af din nye situation.

Skal vi samarbejde?

Book et uforpligtende møde med vores statsautoriserede revisorer og få kvalitets revision samt rådgivning, der styrker din virksomhed.