Virksomhedsskatteordning (VSO)

Hvis du har en personligt ejet virksomhed, kan en virksomhedsskatteordning (VSO) med fordel benyttes. Den kommer med en række fordele, som bl.a. tæller en foreløbig skat på 22% på opsparingen i virksomheden og muligheden for at opspare sit overskud, så en eventuel beskatning kan udskydes. Dvs. at man betaler normal indkomstskat af de penge man vælger at udbetale til sig selv i løn og 22% skat af de penge man vælge at gemme til opsparing.

Du kan dermed også undgå at skulle betale topskat, såfremt et højt overskud opnås, da du sætter penge til side i en opsparing.

​Til gengæld kan det være svært at danne sig et overblik over en virksomhedsskatteordning, da den er mere omfattende end personskatteloven. Det kræves at der udarbejdes et selvstændigt regnskab, hvor man med fordel kan tage en revisor med på råd.

Skal vi hjælpe dig?

Boreco kan støtte dig hele vejen i opstartsfasen, og vi tilbyder rådgivning og vejledning i forhold til skat, løn og regnskab. Kontakt os i dag, så vi kan tage en snak og vende dine muligheder, hvis du går med tanken om at opstarte en ny virksomhed. Kontakt os

Hvad er Virksomhedsskatteordningen (VSO)?

  • Mulighed for at opspare din virksomheds overskud
  • Foreløbig 22% skat af opsparet overskud i virksomheden
  • Kan bruges hvis din virksomhed er personejet (Enkeltmandsvirksomhed og Interessentskab (I/S))
  • Mulighed for optimering til topskattegrænsen
  • Fradrag for virksomhedens renter som personlig indkomst

Rådgivning om Virksomhedsskatteordningen (VSO)

Ser du som enkeltmandsvirksomhed eller interessentskab muligheder i en virksomhedsskatteordning?

Hos vores revisionsselskab kan vi give dig den rette rådgivning og vejledning, så du kan finde den skatteløsning, der er bedste egnet til din virksomhed.

​​Kontakt os i dag, så vi kan drøfte hvilken skatteordning som er den mest oplagte løsning for dig og din virksomhed.

Vi besvarer dine spørgsmål

Vi kan hjælpe dig med at besvare de spørgsmål, der er forbundet med en Virksomhedsskatteordning. Vores dygtige rådgivere har megen erfaring inden for Virksomhedsskatteordningen og kan finde den optimale løsning for dig – ud fra din situation.