Skatterådgivning

Hvis du driver virksomhed, er det vigtigt med en grundig skatterådgivning, så du kan få fokus på de skatte- og afgiftsmæssige forhold, der kan være. Dette er uanset, om du driver din virksomhed i personligt regi eller som selskab. Det er vigtigt at komme godt fra start og ikke snyde sig selv eller skat. Man kan let træde ved siden af, da skat er et meget komplekst område, med mange regelsæt. Vi vil blandt andet se på, hvad der er fradrag og ikke fradrag for, samt hvilke økonomiske fordele du kan opnå på baggrund af driften af din virksomhed.

Personlig virksomhed/VSO

Har du etableret en personlig virksomhed kan der opnås mange fordele ved at anvende virksomhedsskatteordningen, med mulighed for at opspare overskud mod betaling af en acontoskat svarende til virksomhedsskatten. Dermed er der mulighed for at vente med at betale personskat af et eventuelt overskud, indtil man hæver dette fra virksomheden. At anvende virksomhedsskatteordningen giver således en god mulighed for at skatteoptimere din personlig indkomst gennem årene. At anvende virksomhedsskatteordningen er komplekst, da der udover virksomhedens regnskab er behov for at holde styr på dine hævninger, opsparet overskud, samt den betalte acontoskat herpå. Alt dette kan vi naturligvis hjælpe med.

Hovedaktionær

Er du hovedaktionær i et selskab, vil vi kunne hjælpe dig med at optimere forholdet mellem din personlige indkomst og din virksomheds indkomst i forholdet mellem lønindkomst og udbytte fra din virksomhed.

Vi besvarer dine spørgsmål!

Vi kan hjælpe dig med at besvare de spørgsmål, der er forbundet med skat og afgifter. Vores dygtige rådgivere har megen erfaring inden for skat, afgifter, VSO samt hovedaktionær forhold og kan finde de optimale løsninger for dig – ud fra din situation.

Hvordan foregår et samarbejde med Boreco?​

Vi vil gerne have et personligt møde, hvor vi ser hinanden an, og kan afkode hvilken type virksomhed der drives, samt hvilke værktøjer der skal tages i brug for at lette processen for dig bedst muligt.

Så hvis vi sammen tager hånd om din økonomiske situation løbende. Så forbliver det udfordringer og ikke problemer.

Med os som din revisor, opnår du den fornødne og rettidige sparring angående din personlige- og/eller din virksomheds skatteforhold. Derved får du optimeret hele din skattemæssige situation.

Kontakt os i dag, hvis du har behov for at få skatterådgivning af en af vores revisorer.

Værdifuld rådgivning

Vi tilbyder rådgivning på et højt fagligt niveau. Om det er før, under eller efter virksomhedsetableringen, så gør vi hos Boreco meget for at afdække vores kunders behov. På den måde kan vi hjælpe dig med at afgøre, hvilken virksomhedsform der passer til din forretning.

Skal vi samarbejde?

Book et uforpligtende møde med vores statsautoriserede revisorer og få kvalitets revision samt rådgivning, der styrker din virksomhed.