Rapportering

Rapportering der skaber ro

Boreco giver dig indblik i din virksomheds økonomiske situation. Gennem vores rapportering kan virksomheder følge deres resultater og likviditet. Med vores rapporteringer gives virksomhedsejere, partnere og evt. interessenter, en unik mulighed for at optimere deres daglige praksis, så problemer imødekommes før de opstår.

Budgetter tegner din økonomi

  • Vi leverer en afstemt balance, så du kan se hvilke aktiver og passiver din virksomhed har.
  • Din virksomhed er sikret resultatopgørelser der giver dig overblik over det samlede resultat i den pågældende måned/kvartal.
  • Boreco kan levere budgetter, både likviditetsbudgetter og helårsbudgetter afhængig af dit behov.
  • I forbindelse med rapporteringen følger vi op på budgetterne, og kontrollere dem for store afvigelser.

Værdifuld rådgivning

Vi tilbyder rådgivning på et højt fagligt niveau. Om det er før, under eller efter budgettetplanlægningen, så gør vi hos Boreco meget for at afdække vores kunders behov. På den måde kan vi hjælpe dig med at afgøre, hvilken rapporteringsform der passer til din forretning.

Budgetter tegner din økonomi

Med rapportering fra Boreco sikrer du at være opdateret i forhold til din økonomiske situation. Vi står klar til sparring før, under og efter leveret rapportering, så du er sikret førsteklasses indsigt i din virksomheds økonomi.

Hvad giver et samarbejde med Boreco?

I et samarbejde med Boreco og vores dygtige bogholdere og regnskabskonsulenter, får du informationerne til at kortlægge din virksomheds videre udvikling.

Skal vi samarbejde?

Book et uforpligtende møde med vores bogholdere eller regnskabskonsulenter og få kvalitets rapportering samt rådgivning, der styrker din virksomhed.