Revision, selvangivelse & årsregnskab

Revision i øjenhøjde

Med Boreco har du garanti for, at alle love og regler er overholt, når vi laver revision i øjenhøjde. Vores statsautoriserede revisorer tager hånd om dit regnskab og er altid tilgængelig som din betroede rådgiver og samarbejdspartner.

Vores revisorer har alle mange års erfaring med at lave revision for virksomheder i alle størrelser. En grundig og veludført revision vil kunne støtte din virksomheds økonomi og sikre at alle betalinger, udbetalinger, skat, moms og køb vil blive håndteret korrekt og spare din virksomhed penge på længere sigt.

Kontakt os i dag hvis du ønsker at drøfte dine muligheder, for at få håndteret din revision hos Boreco.

Din betroede rådgiver

Hos Boreco er revision meget mere end en blåstempling af regnskabet. Vi er vores kunders tætte og betroede rådgiver, og i løbet af året er vi i løbende dialog om strategi, mål, risici og muligheder for forbedringer. Vi sætter en ære i at kunne rådgive og formidle svært tilgængeligt stof på en forståelig måde, der er i øjenhøjde med kundernes forretninger.

Forebyggelse fremfor brændslukning

Gennem den tætte relation til kunderne og det store kendskab til deres forretninger, kan vi ofte identificere mulige problemstillinger – inden de bliver til egentlige problemer.

Skal vi hjælpe dig?

Boreco kan støtte dig hele vejen i opstartsfasen, og vi tilbyder rådgivning og vejledning i forhold til skat, løn og regnskab. Kontakt os i dag, så vi kan tage en snak og vende dine muligheder, hvis du går med tanken om at opstarte en ny virksomhed. Kontakt os

Selvangivelse og årsregnskab

​Ved at opgive de rette økonomiske oplysninger i din selvangivelse til Skat rettidigt, slipper du for at skulle betale restskat, samt eventuelle bøder ved for sen eller manglende betaling. Der er mulighed for at få skattefradrag, som kan indberettes på din selvangivelse. På baggrund af de økonomiske oplysninger du angiver i din selvangivelse, vil Skat udarbejde en beregning og derved udregne den skat du skal betale månedligt.

Mangler du hjælp til din selvangivelse eller årsregnskab?

Hos Boreco kan vi hjælpe dig. Om du er selvstændig erhvervsdrivende, enkeltmandsvirksomhed eller er ansat i en virksomhed, så står Boreco til din rådighed.

Kontakt os, så vi kan hjælpe dig med din selvangivelse og dit årsregnskab.

Værdifuld rådgivning

Vi tilbyder rådgivning på et højt fagligt niveau. Om det er før, under eller efter virksomhedsetableringen, så gør vi hos Boreco meget for at afdække vores kunders behov. På den måde kan vi hjælpe dig med at afgøre, hvilken virksomhedsform der passer til din forretning.

Skal vi samarbejde?

Book et uforpligtende møde med vores statsautoriserede revisorer og få kvalitets revision samt rådgivning, der styrker din virksomhed.