top of page

Virksomhedsomdannelse

Boreco har mange års erfaring når det kommer til virksomhedsomdannelse. Vi har i den forbindelse hjulpet mange af vores kunder, med at omdanne deres virksomhed til den konstellation, som giver mest mulig mening. Både personligt og økonomisk.

Ved en omdannelse, vil et nyt CVR nummer blive udstedt og du vil ikke længere eje virksomheden, men kan derimod have aktiver i det selskab som er ejer. Der skal desuden laves en godkendelse af aftalen, med dem som kan være involveret i virksomheden, som banker, leverandører, samarbejdspartnere mm.

Du kan undgå beskatning hvis en personligt ejet virksomhed kan omdannes til et

anparts- eller aktieselskab. Det er vigtigt at være opmærksom på de gældende skatteregler, så en omstrukturering af din virksomhed kan foregå skattefrit.

Hos Boreco kan vi hjælpe jer med at forstå reglerne ved virksomhedsomdannelse og hvilke økonomiske fordele der kan opnås. Der er en lang række betingelser som gør sig gældende, hvis man ønske en skattefri virksomhedsomdannelse.

 

Har du spørgsmål, så kontakt en af vores revisorer. Vi kan tilbyde rådgivning og svarer på de spørgsmål du måtte have

Hos Boreco, kan vi assistere dig sikkert gennem processen der ligger ved en virksomhedsomdannelse. Om du så mangler juridisk, skattemæssig eller kommerciel hjælp, kan vi rådgive dig til at opnå fordelagtige løsninger.

bottom of page