Lønadministration

Boreco er specialister i både Løn- og HR administration. I vores team der beskæftiger sig med Løn- og HR administration får du tildelt en fast bogholder, der kan hjælpe dig hele vejen igennem processen lige fra ansættelse til indberetning af løn og feriepengeforpligtelser over til den mere administrative del som afstemning af løn i jeres økonomisystem. Til sidst følger vi også processen i mål ved ophør af ansættelse.

Vi tilpasser hele tiden vores service indenfor Løn og HR, så den passer til jeres behov og ønsker.

Forståelse for din virksomhed

Hvad end du har brug for hjælp til kontrakter, skat, pensioner, løn mv. er det Boreco du skal kontakte. Vi dækker samtlige aspekter der er forud for løn og HR-administration. Med Boreco får du en bogholder der interesserer sig for din virksomhed. Hvis vi ser optimeringsmuligheder for din virksomhed, giver vi dig besked. Vi sikrer, at din virksomhed overholder den danske lovgivning, ligesom vi sikrer, at medarbejderen får sin løn til tiden.

Skal vi hjælpe dig?

Boreco støtter dig hele vejen i løn og HR-processen, og vi tilbyder rådgivning og vejledning i forhold til skat, løn og bogføring. Kontakt os i dag, så vi kan tage en snak og drøfte dine muligheder, hvis du går med tanken om at få hjælp til din løn og HR-administration. Kontakt os

Slip tøjlerne og fokuser på dit håndværk

Vi håndterer Løn- og HR administrationen samt processerne herom, så du kan fokusere på driften af din virksomhed.

Din faste bogholder hos Boreco sørger for at lønnen bliver udbetalt til tiden, den bliver indberettet til skat, samt at der bliver taget hånd om de HR-mæssige opgaver ved nyansættelser samt afskedigelser.

Du skal blot fokuserer på det du er god til.

Værdifuld rådgivning

Vi tilbyder rådgivning på et højt fagligt niveau. Hos Boreco prioriterer vi, at afdække vores kunders behov grundigt, så vi kan finde den bedste løsning til dig. På den måde kan vi hjælpe dig med at få den mest optimale løn og HR-administration.

Vi besvarer dine spørgsmål

Vi kan hjælpe dig med at besvare de spørgsmål, der er forbundet med løn og HR-administration. Vores dygtige rådgivere har megen erfaring inden for løn og HR-administration og kan finde de optimale løsninger for dig.