Køb eller leasing af firmabil

Overvejer du at anskaffe en firmabil?

Vi kan tilbyde rådgivning og vejledning, hvis du  går med tanken om at anskaffe dig en firmabil.

​At købe/lease firmabil kan gøre hverdagen lettere, men kommer også med en masse skat, moms og afgifter, som kan være svært at gennemskue som køber.

Undersøg dit behov for firmabil inden du investerer. Er dit behov småt, kan befordringsfradrag og kørselsgodtgørelse være den bedste løsning. Skal du derimod på lange forretningsrejser, vil anskaffelse af en firmabil helt klart kunne svare sig.

Leasing eller køb?

Hvis du er selvstændig med egen virksomhed, kan leasing være en fornuftig mulighed rent økonomisk. Her hæfter du for et fast månedligt beløb og et kilometertal, og du skal derfor ikke finde penge til en større udbetaling. Service og reparation er ofte også inkluderet i din leasingaftale.

Skal vi hjælpe dig?

Boreco kan vejlede dig i processen om valg af finansieringstype ved anskaffelse af ny firmabil. Vi tilbyder rådgivning og vejledning i forhold til, om du skal købe eller lease din firmabil. Kontakt os i dag, så vi kan tage en snak og vende dine muligheder. Kontakt os

Få rådgivning

Boreco kan tilbyde rådgivning i forbindelse med køb, lease og beskatning af din næste firmabil. Med den rette vejledning, kan jeres virksomhed spare penge og begrænse omkostningerne.

​Kontakt os i dag, hvis du går med tanken om at anskaffe dig en firmabil til dig eller dine medarbejdere.

Værdifuld rådgivning

Vi tilbyder rådgivning på et højt fagligt niveau. Om det er køb eller leasing af din næste firmabil, så gør vi hos Boreco meget for at afdække vores kunders behov. På den måde kan vi hjælpe dig med at afgøre, hvilken finansieringstype der passer til dig og din forretning.

Vi besvarer dine spørgsmål

Vi kan hjælpe dig med at besvare de spørgsmål, der er forbundet med anskaffelse af ny firmabil. Vores dygtige rådgivere har megen erfaring inden for anskaffelse af firmabiler og kan finde de optimale løsninger for dig.