top of page

Køb eller leasing af firmabil

Overvejer du at anskaffe en firmabil? Vi kan tilbyde rådgivning og vejledning, hvis du  går med tanken om at anskaffe dig en.

At købe/lease firmabil kan gøre hverdagen lettere, men kommer også med en masse skat, moms og afgifter, som kan være svært at gennemskue som køber.

Undersøg dit behov for firmabil inden du du investerer. Er dit behov småt, kan befordringsfradrag og kørselsgodtgørelse være den bedste løsning. Skal du derimod på lange forretningsrejser, vil anskaffelse af en firmabil helt klart kunne svare sig.

Lease eller køb?

Hvis du er selvstændig med egen virksomhed, kan leasing være fornuftig mulighed rent økonomisk. Her hæfter du for et fast månedligt beløb og et kilometertal, og du skal derfor ikke finde penge til en større udbetaling. Service og reparation er ofte også inkluderet i din leasingaftale.

Få rådgivning

Boreco kan tilbyde rådgivning i forbindelse med køb, lease og beskatning af din næste firmabil. Med den rette vejledning, kan jeres virksomhed spare penge og begrænse omkostninger.

Kontakt os i dag, hvis du går med tanken om at anskaffe dig en firmabil til dig eller dine medarbejdere.

Hos Boreco er vores revisorer klar til at rådgive dig om skattefordelene der følger med en virksomhedsbil. Vi tilbyder professionel rådgivning i øjenhøjde, så du får et klart billede af hvorvidt det giver mening for dig og din virksomhed at anskaffe en firmabil.

Beslutninger baseret på erfaring

Boreco rådgiver dig, så du kan træffe den rette beslutning ved køb eller leasing af firmabil.

bottom of page