8. februar 2024

Tilskudspuljer i SMV:Digital 2024

SMV:Digital booster omsætningen for virksomheder gennem digitalisering

En nylig effektmåling af SMV:Digital har afsløret, at virksomheder, der har valgt at digitalisere deres forretning med støtte fra programmet, oplever betydeligt større stigninger i omsætningen sammenlignet med lignende virksomheder uden for programmet. Resultaterne af effektmålingen, den første af sin slags i SMV:Digitals levetid, viser en imponerende otte procentpoint større stigning i omsætningen over de seneste to år.

Disse opsigtsvækkende resultater bekræfter en nylig OECD-rapport, der konkluderer, at digitalisering har en positiv indvirkning på virksomheders økonomiske udvikling. SMV:Digital, der har dedikeret sig til at styrke små og mellemstore virksomheder (SMV’er) gennem digital transformation, har skabt en platform, der ikke kun tilbyder økonomiske fordele, men også øger konkurrenceevnen for de deltagende virksomheder.

I år åbner SMV:Digitals første pulje den 29. januar, hvor op mod 800 virksomheder har mulighed for at søge tilskud til at kickstarte deres digitale rejse. Programmet giver SMV’er chancen for at få støtte til køb af privat rådgivning, der spænder over behovsafklaring, valg af digitale løsninger og implementering heraf.

Læs mere om den første pulje: Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr.

Rådgivning inden for områder som digital sikkerhed, digital administration, økonomistyring, indsamling og udnyttelse af data, robotteknologi samt e-handel er blot nogle af de områder, virksomheder kan få støtte til. Det er en unik mulighed for SMV’er at opgradere deres digitale kapaciteter og forbedre deres konkurrenceposition på markedet.

smvdigital.dk kan virksomheder finde en detaljeret oversigt over de tilgængelige puljer og hvornår de åbner.

Puljebeskrivelser med krav til ansøgning vil blive offentliggjort i takt med puljeåbningerne nærmer sig. SMV:Digital fortsætter dermed med at være en drivkraft for vækst og innovation inden for SMV-sektoren ved at tilbyde konkrete værktøjer og ressourcer til digital transformation.

Skal vi samarbejde?

Book et uforpligtende møde med vores statsautoriserede revisorer, og få kvalitetsrevision, der styrker din virksomhed.